Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rák

2012.06.12

A jegy szülötte szívesen visszakalandozik a múltba. Legszívesebben mindent újraélne, kedveli mindazt, ami régi ami elmúlt. Fontosak az emlékei. Érdekli a történelem és az antikvitások. A szeretet és a biztonság az amit elvár az élettől.

Hold hatás erősen érezhető, ezért sűrűn kerülhet hullámvölgybe. Olykor komolyabb ok nélkül is. Depressziója azonban hamar oldódik, és ők ismét vidáman csillog, nevet.

Otthon- és családszerető. Otthonát afféle kellemes fészeknek rendezi be, sok meghitt aprósággal, kacattal. Fantáziája igen élénk, beszédmodora, íráskészsége kiváló. Általában a művészetek közel állnak hozzá. 
Rendkívül érzékeny,  de lelke mindig nyitva áll a külvilág benyomása számára. A legnagyobb lelkesedésből a legmélyebb lehangoltságba esik és viszont.

Semmi sem állandó Önnél, mint az állhatatlanság és semmi sem szilárdabb, mint a folytonos változás és szeszély. A Hold állandó változásának hatása erősen megmutatkozik úgy cselekedeteinél, mint érzelmeinél is.

Gondolatvilága az álmodozás. Alaptermészete ugyan a takarékosság, mégis gyakran szétfolyik kezéből a vagyon.
Nyugodt, tartózkodó, tűrő, de nem közömbös. Részt vesz a világ minden dolgában, csak a kezdeményezést nem ragadja magához.

A születési jegyének uralkodó bolygója a Hold.

Főbb jellemzői:

Nőies szempontok – Szívélyesség – Otthon – Anyaság – Szokások – Tevékenység  - Érzékenység – Érzelmek – Hangulat – nevelés – Fogékonyság – Emésztés – Memória – Érzelmi visszahatás – Ösztönök – Családi élet – Biztonság – Származás – Változékonyság – Fluktuáció – Fogamzás – Lelki indíték

Híres Rák szülöttek:

  • Tom Cruise
  • Tom Hanks
  • Michelle Rodriguez