Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Oroszlán

2012.06.12

Könnyű felismerni az Oroszlán jegyű embert, mert életerősek, hangosak, vidámak. Erős testalkatúak, masszív felépítésűek.
Szeret mindig a társaság középpontjában állni, mindenben kitűnni társai közül. Általában vakmerő, bátor, kezdeményező. Roppant erejével tisztában van, ez magabiztosságot kölcsönöz neki. Nem könnyű összeroppantani, s ha az életben súlyos gondokkal kerül szembe, általában győzteseként mondhatja magát. Van kitartása, akaratereje, önbizalma, szeret és tud küzdeni.
Nem kifejezetten hűséges természetű a házasságban, kapcsolataiban. Szívesen udvarol és flörtöl.
A vezetői hatalom nincs mindig jó helyen a kezében.

Hatalmaskodó, nagyszájú kellemetlen irányítóvá válhat,  zsarnokoskodik környezete felett.
Hiú, gyakran sértődékeny, és még akkor is jól esik Önnek a szép szó, dicséret, ha lelke mélyén tudja jól, ez túlzás.
Ha valami nem az akarata szerint történik, felindul, és mérgében nem tudja, mit cselekszik. Szíve puha, nagyvonalúan naív és szeretetre éhes.
Az Oroszlán fix, állandó jel, ennek megfelelően feltétlenül megbízható, megállapodott, kiegyensúlyozott és a végletekig kitartó. Szereti a sportot, a gyermekeket, az állatokat.


Az Ön születési állatövi jegyének uralkodó bolygója a Nap.

 

Főbb jellemzői:

Férfias szempontok – Melegség – Önbecsülés – Tisztelet – Dominancia – Kitartás – Gőg – Magabiztosság – Nemzés – Öröm – Nagyvonalúság – Önelégültség – Vitalitás – Méltóság – Akaraterő – Kreativitás – Szervezés – Nagyképűség – Jóindulat – Büszkeség

Híres Oroszlán szülöttek:

Sean Penn
Halle Barry
Robert DeNiro