Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ikrek

2012.06.12

Ikrek, azaz két szülött lakozik benne. Gyakori, hogy élete során és hivatása során több irányban elindul, és ha kitart egy pálya mellett, akkor is elvágyakozik valami más, egy teljesen ellentétes pálya irányába.
Uralkodó bolygója a Merkúr, ez az értelem, az intelligencia planétája ezért igen jó érzékkel fogalmaz, gyakori hogy éppen az írást választja hivatásául. 

 

Gyengéje, hogy szétforgácsolja magát, nem bontja ki tehetségének megfelelően képességeit, nem jellemző rá a kemény kitartás, nem képes küzdeni egy célért. Életét kissé felületesen éli.  nehezére válik a hűség betartása is. Kissé labilis idegalkatú. Tudásvágya csillapíthatatlan, szinte megállíthatatlan, logikája is kitűnő. Uralkodó bolygója a Merkúr bolygó, mely erős hatást gyakorol személyiségére. Kihívásnak érzi a kalandokat, így nem is tér ki előle. Azonban ezután csendben meghúzza magát, és marad a meleg családi fészkében.
Igazán szórakoztató, jó humorú ember, közkedvelt ember a társaságban, és szívesen segít a rászorulókon. Hajlamos a túlzott munkatempóra, ezért gyakori, hogy betegségek formájában ad jelzést a szervezete. Nem jellemző rá a mély érzelmi megnyilvánulás.

 

Fő jellemzői:

Értelem – Kommunikáció – Felfogóképesség – Szellemesség – Beszéd – Írás – Logika – Ész – Sokoldalúság – Alkalmazkodóképesség – Gúny – Furfangosság – Kettősség – Rövid utazások – Könnyedség – Információ – Agilitás – Szomszédok – Testvériesség – Változatosság – Ügyesség – Gyógyítás – Kifejezés

 

Híres Ikrek szülöttek:

  • Nicole Kidman
  • Angelina Jolie
  • Johnny Depp
  • Clint